Fifty Armband

Skapa en harmonisk balans mellan lugn och stil med vår "Fifty" armbandkollektion. Guldpläterat rostfritt stål, accentuerat av en Buddha-pärla i hematit.


 


Skapa en harmonisk balans mellan lugn och stil med vår "Fifty" armbandkollektion. Varje armband är en tvådelad design i rostfritt guldpläterat stål och accentuerat av en Buddha-pärla i hematit. Hälften av varje armband utgörs av den mystiska svarta obsidian, medan den andra halvan kompletteras av ditt val av sten, vilket ger en djup dimension till varje design. 

Utföranden:

  1. Karneol: Energi och kreativitet i kombination med grundad stabilitet.
  2. Howlite: Lugna stress och connecta med universum.
  3. Akvamarin: Klarhet och lugn sammanflätat med stabilitet.
  4. Falköga (Blå Tigeröga): Synskärpa förenat med jordad visdom. 

Storlekar för Alla:

Välj bland olika storlekar för att säkerställa en perfekt passform för din personliga stil:

  • Small: 15-18 cm
  • Medium: 17-20 cm
  • Large: 19-22 cm

Varför Välja "Fifty" Kollektionen?

Denna kollektion är skapad för att resonera med din passion för stil och andlighet. "Fifty" erbjuder en unik möjlighet att balansera yttre elegans med inre harmoni. Varje stenval representerar inte bara mode, utan också djupare dimensioner av andlighet.

Låt "Fifty" bli din följeslagare på resan mot inre balans och själslig frid. Välj din sten, din storlek och skapa din egen harmoniska fusion.


Simply Soulful

På Simply Soulful brinner vi för att göra andliga smycken och inredning ett naturligt inslag i var mans hem och vardag. Stilrent och med genomtänkt design behöver du inte välja mellan stil och andlighet. Hos Simply Soulful får du alltid båda.

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Swish

© 2024 Simply Soulful