Stoned Buddhas Armband

Detta snygga armband ger en perfekt touch till din outfit! Dessutom hjälper det dig med att skydda från negativa energier och tankar och ger dig en boost av kre


 


Detta snygga armband ger en perfekt touch till din outfit! Dessutom hjälper det dig med att skydda från negativa energier och tankar och ger dig en boost av kreativitet, mod eller kommunikation. Beroende på vilket utförande du väljer. Basen är svart agat som kompletteras med antingen karneol eller falköga. Till det hör två guldpläterade pärlor i form av buddhas som snyggt ramar in de starka färgerna på kristallerna.

Utföranden:

  1. Karneol: Energi och kreativitet i kombination med grundad stabilitet.
  2. Falköga (Blå Tigeröga): Synskärpa förenat med jordad visdom. 

Storlekar för Alla:

Välj bland olika storlekar för att säkerställa en perfekt passform för din personliga stil:

  • Small: 15-18 cm
  • Medium: 17-20 cm
  • Large: 19-22 cm

Alla armband är tillverkade av rostfritt stål, i detta fall guldpläterat, med äkta kristaller. Buddhapärlorna är i guldpläterad zinklegering. Var därför extra försiktig med att ha armbandet i vatten, och ta alltid av dig det när du badar eller duschar. 


Simply Soulful

På Simply Soulful brinner vi för att göra andliga smycken och inredning ett naturligt inslag i var mans hem och vardag. Stilrent och med genomtänkt design behöver du inte välja mellan stil och andlighet. Hos Simply Soulful får du alltid båda.

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Swish

© 2024 Simply Soulful