Chakra Halsband

Upptäck vår exklusiva "Chakra" halsbandskollektion, ett elegant uttryck för balans och harmoni. Tillverkat av rostfritt stål, vars guldpläterade metalldelar för


 


Upptäck vår exklusiva "Chakra" halsbandskollektion, ett elegant uttryck för balans och harmoni. Tillverkat av rostfritt stål, vars guldpläterade metalldelar förhöjer dess estetik.

Varje detalj i detta halsband är noggrant utformat för att balansera och harmonisera dina energicentra. Grunda dig med lavasten. De sju offset-pärlorna representerar de olika chakranas färger:

  • Röd agat för rotchakrat, för jordning och stabilitet.
  • Karneol för sakralchakrat, för kreativitet och passion.
  • Citrin för solarplexus, för självförtroende och personlig makt.
  • Grön aventurin för hjärtchakrat, för kärlek och emotionell balans.
  • Akvamarin för halschakrat, för kommunikation och sanning.
  • Lapis lazuli för tredje ögat, för intuition och insikt.
  • Ametist för kronchakrat, för andlig upplysning och förståelse.

Med sitt minimalistiska och sofistikerade design är "Chakra" halsbandet inte bara en elegant accessoar, utan också en påminnelse om att finna balans och harmoni i varje steg av ditt liv. Utforska kraften i dina chakran med detta vackra smycke som är perfekt för alla tillfällen. Köp ditt Chakra halsband idag och upplev en ny dimension av stil och välbefinnande.


Simply Soulful

På Simply Soulful brinner vi för att göra andliga smycken och inredning ett naturligt inslag i var mans hem och vardag. Stilrent och med genomtänkt design behöver du inte välja mellan stil och andlighet. Hos Simply Soulful får du alltid båda.

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Swish

© 2024 Simply Soulful