Chakra örhänge guld

Utforska energins värld med våra Chakra örhängen – en fusion av guldpläterad elegans och kraften hos sju unika stenar som representerar varje chakra. Dessa örhä


 


Utforska energins värld med våra Chakra örhängen – en fusion av guldpläterad elegans och kraften hos sju unika stenar som representerar varje chakra. Dessa örhängen är inte bara smycken; de är en resa mot inre balans och harmoni.

Material och Design:
Varje par örhängen är konstruerat med omsorg och precision, med guldpläterade örhängeskrokar i rostfritt stål.
Den eleganta örhängeskontrasten kompletteras av en berlock i guldpläterad 18k zinklegering, smyckad med chakrats symbol.

Utföranden:

  1. Röd Jaspis Root: Förankra dig med Röd Jaspis, balansera chakrat som förenar oss med jorden och stärker vår grund. En kraftfull symbol för stabilitet och trygghet.

  2. Karneol Sacral: Karneol aktiverar ditt kreativa centrum. En gnistrande förening av passion och vitalitet.

  3. Citrin Solar: Citrin, solens sten, lyser upp ditt sinne och fyller det med positiv energi. Ett strålande tillskott för att balansera solplexus-chakrat.

  4. Grön Aventurin Heart: Grön Aventurin, stenen för hjärtat, sprider en känsla av frid och kärlek. Ett örhänge som öppnar upp för hjärtchakrat.

  5. Sodalite Throat: Sodalite, stenen för klarhet och uttryck, ger din kommunikation en röst. Ett örhänge som stöder balansen i halschakrat.

  6. Ametist Third Eye: Ametist, ögat för insikt, öppnar upp ditt tredje öga för djupare förståelse. Ett örhänge som stimulerar intuition och visdom.

  7. Bergkristall Crown: Bergkristall, stenen för kronchakrat, strålar klarhet och renhet. Ett örhänge som kopplar dig till högre medvetande och andlighet.

Varför Välja "Chakra" Örhängena?
För de som söker en symbios mellan skönhet och inre balans.
"Chakra" örhängena ger dig möjligheten att bära inte bara ett smycke utan även en påminnelse om de kraftfulla energierna som varje chakra har att erbjuda.


Relaterade produkter

Simply Soulful

På Simply Soulful brinner vi för att göra andliga smycken och inredning ett naturligt inslag i var mans hem och vardag. Stilrent och med genomtänkt design behöver du inte välja mellan stil och andlighet. Hos Simply Soulful får du alltid båda.

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Swish

© 2024 Simply Soulful